Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
We zijn trots op ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken in alle denkbare actuele kleuren en dessins. Voor waterbedlovers hebben we waterbed conditioner en vinylreiniger, klaar staan en uiteraard ook een pomp; te huur voor wie zijn bed leeg wil maken om het te verplaatsen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle soorten en typen nachtkastjes, verlichtingssetjes, voet- en hoofdborden van alle door ons gevoerde fabrikanten.

Als u al een Auping bed of een Pullman of van Avek heeft staan en u wilt achteraf toch die leuke kastjes of die handige aankoppelbare tafel er bij, dan verzorgen we dat graag voor u.

Topmatrassen.
U wilt uw bestaande bed opwaarderen? Zonder meteen de matrassen te vervangen? Geef uw bed een tweede leven met een topper!

Een topper is een dunne matras die u over de bestaande heen legt. De topdekmatras (de officiële naam) verlengt niet alleen de levensduur van uw matrassen, die laatste hoeven ook niet meer geregeld te worden gekeerd. Daarnaast verhoogt een goede ’topper’ het comfort van uw bed. Is uw bed bij nader inzien toch een beetje hard, of juist zacht, dan kunt u met de juiste keuze van topdekmatras dat effect enigszins (nooit helemaal) teniet doen.
Maar het allerbelangrijkste: met een 2-persoons topper maakt u van twee matrassen één geheel dat comfortabeler ligt dan ooit.

Onze toppers zijn gevuld met traagschuim, latex, paardenhaar, wol of katoen in allerlei combinaties en variaties.
We lichten u graag deskundig voor.

Muggen…
U kunt nóg zo lekker liggen, als er een of meer muggen om uw hoofd zoemen, dan slaapt u niet.

Horren zijn de beste verdediging tegen muggenoverlast, maar als die te begrotelijk worden, dan heeft Dreamzzz een voordeliger oplossing paraat.
We hebben namelijk klamboes voor u in voorraad die over de meeste tweepersoons bedden passen en die muggen op een afstand houden. Zolang u in bed blijft, bent u onbereikbaar voor de muggen. Buiten bed? Dan bent u wakker en kunt u zich verdedigen... |

Voor onze klamboes hoeft u geen haken in het pafond te maken en zodra het muggenseizoen voorbij is, kan de klamboe opgevouwen worden opgeborgen tot het weer tijd wordt om er gebruik van te maken.