Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Bij Dreamzzz wordt u goed, openhartig en consequent geadviseerd. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. In veel winkels wordt u geacht zelf uit te zoeken wat u prettig vindt en dat lijkt verstandig, maar dat is het niet altijd.

Want de omstandigheden in de winkel zijn anders dan bij u thuis. En met al uw kleren aan en in een staat van klaarwakkerheid, reageert uw lichaam anders dan op een bed dan het na een vermoeiende dag in de avond doet.

Daarom zijn wij zo eigenwijs u toch te willen adviseren. Omdat we er niets voor voelen dat u veel te vaak badend in het zweet wakker zult worden op een matras die voor uw lichaam niet goed genoeg ventileert. We willen evenmin het risico lopen dat u in de wintermaanden in een onverwarmde slaapkamer constateert dat uw slow foam matras niet voldoende warm wordt en keihard en oncomfortabel blijft.
Het zijn een paar voorbeelden uit heel veel mogelijkheden, want het kiezen van een goed bed, met name de matras, is geen kleinigheid, u mag niet over één nacht ijs gaan, als u begrijpt wat we bedoelen.

En daarom krijgt u bij ons een eerlijk, goed afgewogen en professioneel advies. Gratis én vrijblijvend: u hoeft het niet op te volgen, we willen niets opdringen. Maar we willen wel heel graag dat u iedere avond verlangend uitkijkt naar het moment dat uw bed u zal omringen met alle zorg die u slapend nodig heeft!

Meer weten over hoe belangrijk slapen voor uw gezondheid is? Klik hier.
advies