Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
In onze winkels vindt u altijd een weloverwogen assortiment, waarbij ook geldt dat iedere winkel weer eigen specialiteiten heeft. Op die manier kunnen we iedere fabrikant, maar ook iedere klant de allerbeste keuze bieden.
In al onze vestigingen zult u de nationale trots tegenkomen: Auping en ClimaComfort zijn niet weg te denken uit ons assortiment. Het zijn twee toonaangevende fabrikanten, elk met heel eigen specificaties en voordelen.

In onze vestiging in Den Haag  hebben we een nóg uitgebreidere collectie bedtextiel dan in de andere vestigingen, in Voorburg kunt u te kust en te keur kiezen uit waterbedden van topklasse, het middensegment en budgetmodellen.

In Rijswijk en Den Haag voeren onder meer we de voordelige boxspringmodellen van Velda, die zo gewaardeerd worden door de Consumentenbond. Dit merk doet niet onder voor andere topfabrikanten. Desondanks niet duur!
De slow foam bedden van M-Line, vanwege hun soepelheid erg gewaardeerd door sporters, vindt u in Voorburg en in Rijswijk.In de Haagse vestiging kunt u ook terecht voor de bedden van de traagschuim pioniers van Tempur

In al onze winkels kunt u kennis maken met ComfortZone, ons eigen merk, onze eigen trots. Uitstekende eigenschappen, mooi afgewerkt en sobere, fraaie vormgeving. Nuchter bezien een superieure prijs-kwaliteitverhouding.
In al onze winkels kunt u kennis maken met ClimaComfort, een product van Zwitsers-Nederlandse samenwerking. Deze bedden, de naam zegt het al,  hebben als bijzondere eigenschap dat ze in de winter behaaglijk warm zijn en in de zomer heerlijk koel!
Heel bijzondere bedden, waarvan wij de eer hebben ze als enige in de Haagse regio te mogen voeren. De exclusiviteit van deze bedden vindt u ook enigszins terug in de prijzen, maar het vakmanschap en de innovativiteit waarmee deze bedden zijn gemaakt verdient echte bewondering. Wij zijn overtuigde ambassadeurs van dit merk!

Het zal duidelijk zijn: u kunt bij ons slagen, waarnaar uw voorkeur ook uitgaat. Bent u geïnteresseerd in prachtig bedtextiel en in luxe merken zoals Tempur en ClimaComfort dan bent u in onze Haagse vestiging helemaal op uw plaats. 

Verkiest u het waterbed? We hebben in Voorburg een ruim assortiment van budgetmodellen tot en met de topbedden van Stretch Top. U kunt daar ook terecht voor de sportieve M-Line matrassen en bedden, onder meer. Voor de koopjesjagers hebben we in deze vestiging een Vintagehoek, met speciale aanbiedingen.

In Rijswijk hebben we naast het kernassortiment van onder meer Auping, M-Line, Pullman en Velda ook waterbedden van Poseidon en Stretch Top.
In al onze vestigingen kunt u kennis maken met ons eigen bedgeheim van beter slapen: Comfort Zone. Voordelig, toch fraai afgewerkt en duurzaam van constructie. ComfortZone matrassen laten zich combineren met allerlei bedbodems. Deze matrassen kunnen daarom ook heel goed dienen om uw bestaande matrassen te vervangen.

Onze winkels zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is bijna nooit een probleem. Alleen in Den Haag moet daarvoor worden betaald. Welkom: tot binnenkort. We staan klaar om u zodanig van advies te dienen dat u jaren zorgeloos zult slapen!
slapende mensen