Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
Dromen zijn het, mooie dromen en misschien is het maar goed dat ze niet uitkomen, want in dat geval zouden ze waarschijnlijk toch op een teleurstelling uitdraaien. Gelukkig zijn er ook dromen die wel gerealiseerd kunnen worden.

Als u droomt van heerlijke nachten, ontspannen slapen en fit en uitgerust opstaan, dan is dat een droom die te verwezenlijken is. Het geheim van goed slapen is niet moeilijk te ontrafelen, het is simpelweg een goed gekozen matras. Daarmee begint uw droomwereld. Waar? Bij ons, wij helpen u een keuze te maken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Elke nacht weer.
Kijk op slaapcomfort voor een overzicht van de beddenfabrikanten die wij vertegenwoordigen. Wilt u uw kleren net zo veel rust gunnen als u zelf? Kijk dan op Max.Kast, afkorting van Maximaal Kastplezier, -comfort, -mogelijkheden. We halen alles voor u uit ...., enz.

Klik op om te zoenen en u maakt kennis met ons assortiment kussens, dekbedden en tal van nadere accessoires die niet altijd veel geld hoeven te kosten om tot een belangrijke rol in uw leven te kunnen spelen! Wilt u weten waar wij onze wijsheid aan ontlenen? Klik hier voor het profiel van oprichter/slaapvoorlichter Martijn Holtzer, een leven tussen de bedden. (Vestiging Rijswijk)
dreamzzz dromendreamzzz dromen