Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.

Slaap gezond

'Lekker slapen en gezond weer op', dat is voor sommige mensen bij voorbaat een illusie. Wie gezondheidsklachten heeft, moet met nog meer zorg dan iemand anders het bed kiezen dat verlichting brengt. Het is dan extra belangrijk de juiste afwegingen te maken.

Een goede slaap is een beetje 'helend' , we zijn voor een aantal uren verlost van pijn, problemen, spanningen. Dat lukt beter naarmate uw slaapcomfort beter is afgestemd op uw persoonlijke situatie, ook wat betreft de gezondheid.

Daarnaast: de hormonale verhoudingen in uw lichaam zijn tijdens de slaap anders dan overdag. Dat resulteert er o.m. in dat wonden en blessures beter genezen tijdens de slaap dan in waakuren. Uw bed kan uw lichamelijke klachten niet wegnemen, maar wel verzachten en sommige klachten zelfs voorkomen. In twijfelgevallen: laat u goed voorlichten.

Wij staan met raad en daad voor u klaar. Samen komen we er meestal uit.