Zoek:
Onze webshop is Merkwaterbed.nl, een site die alles biedt voor de overtuigde waterbedslaper. Wilt u naar deze webshop worden doorgeschakeld? Ja
Sluiten.
 
Boodschappenlijstje Dreamzzz.
Drie gezellige winkels die onderling verschillen, onder meer wat betreft het aanbod in merken. In alle winkels vind u Auping, ClimaComfort, Comfortzone, 
seniorenledikanten en bedtextiel.

Exclusief in Den Haag: Pullman, Tempur en Velda. Geen waterbedden in deze vestiging!

Exclusief in Voorburg: Eastborn, Sand, Lunalife, Stretch Top en Poseidon waterbedden, M-Line en Merkenoutlet.

Exclusief in Rijswijk: Stretch Top waterbedden, Poseidon waterbedden, M-Line en Pullman.
De moderne productietechnieken maken steeds meer nieuwe textieltoepassingen mogelijk. Dankzij revolutionaire nieuwe vezel- en weeftechnieken kunnen er sinds kort dekbedovertrekken worden gemaakt die:
 • effectief anti-allergisch zijn;
 • of vochtafdrijvend (transpiratie verminderend);
 • klimatiserend, behaaglijk warm en heerlijk koel;
 • de matras beschermen tegen incontinentie.
 • of muggen verdrijven.

De naam van dit revolutionaire product: SmartSleeve.
 Het ‘geheim’ van dit textielproduct ligt in het feit dat de hoes wordt gevormd door twee gebreide lagen textiel die door een dunne luchtlaag van elkaar gescheiden blijven. Dat is nieuwe technologie in optima forma.
De bovenste (dek)laag van alle SmartSleeves is hetzelfde, het verschil is gelegen in de onderste. De vezels daarvan zijn verrijkt met probiotica, een muggenwerend middel of een vloeistofdichte folie die echter wel ademt.
 
Alle hoezen zijn:
 • in alle gangbare maatvoeringen leverbaar;
 • verpakt in een prachtige ‘hoedendoos’;
 • voorzien van een koord waarmee uw ze strak over de matras kunt trekken;
 • ook nog uitgerust met een handige verpakking voor op reis, want u wilt uw persoonlijke matrashoes waarschijnlijk op vakantie meenemen!
 • bijpassende kussenslopen zijn desgewenst ook leverbaar.

Dreamzzz kan alle soorten en maten desgewenst bestellen, maar standaard in voorraad hebben we:
 • de basisversie. Heerlijk luchtig en fris, leidt transpiratievocht meteen weg en voorkomt natte plekken. Het bed blijft fris en beter op temperatuur;
 • de probiotica variant. Deze hoes is voorzien van microcapsules met probiotica die een remedie zijn tegen allerlei allergene slaapverstoorders zoals de huisstofmijt;
 • de matrasbeschermer/vochtdichte versie. Dankzij de nieuwste technologie is deze matrashoes licht en luchtig, maar desondanks ook waterdicht omdat de onderste textiellaag is voorzien van een polyurethaanfilm die voor 100 % waterafstotend is en de matras dus beschermt. Het materiaal weert vocht, maar geen lucht. Uw matras blijft ventileren en dat is een zeer belangrijke comfortfactor!

Op bestelling leverbaar: Smartsleep hoezen met een anti muggenmiddel (Eucalyptus Citriodora) of hoezen met lavendelextract. Die laatste worden gekozen uit aromatherapeutische overwegingen. De lavendel wordt geacht u tot rust te brengen en het inslapen en vooral ook door blijven slapen te bevorderen. Vermindert stress, geeft totale ontspanning meer kans!
 
De SmartSleeve kussenhoezen houden we niet in voorraad, maar we bestellen die op uw verzoek natuurlijk graag!
 
SmartSleep en Dreamzzz; een heel intelligente combinatie die u meer laat genieten van de nacht.